Stipendium x 3

Stipendie igen!!!!!!!!!! NICE!

Stipendiat igen

Då hade man fått sitt andra stipendium den här terminen! Jippie!
Imorgon kommer jag å andra sidan att kugga på tentan för första gången i mitt liv. Har helt försummat mina studier den här läsperioden. Igen. Men men, sedan blir det jullov och då blir det till att samla ny energi.
Tycker allt att jag har en rätt nice tillvaro ändå!

Grattis Zak ♥ ♥ ♥

Idag fyller min älskade pojkvän 21! Vi har ätit marängbakelser nu på morgonen och så fick han en klocka utav mig. Och den är så himla fin! Är så otroligt nöjd och den passar honom helt perfekt! Så här ser den ut.
Ikväll blir det lite kalas med hans släkt här hemma hos oss. Grattis älskling! ♥ ♥ ♥

Lucka 7: Berätta om ett av dina favoritfotografier.

OK det här går inte. Att bara berätta om ett enda favoritfotografi menar jag. Vi gör så här istället: Jag visar er en hel bunt med favoritfotografier och i gengäld låter jag bli att berätta om dem. De talar ju för sig själva ändå.
(Klicka på bilderna för att komma åtminstone ett steg närmare källan. Och säg gärna till om ni vet källorna till de bilder som inte går att klicka på.)
Lucka 6: Berätta om bloggarna du läser.

Jag följer åtta olika bloggar, de flesta kikar jag på varje dag. Ni känner nog till nästan alla. (Har tjuvat bilderna ifrån respektive blogg förresten.)
julia.
För att få min dagliga dos av inspiration. Och för att Julia är världens bästa person såklart. För det är hon. Sååå mycket finare än bloggen sin. Och bloggen är ju hur fin som helst! På Julias blogg hittar man info om diverse filmer, foton på ljusa rum och på wilderness (för det är hennes favoritord... och säkert även hennes favoritfenomen). Och hon är helt fenomenal på att hitta bilder från helt olika håll och få ihop dem till en helhet.
Milk

Skönt grusiga foton och klädinspiration. Och en hel del fina skor!
För att hon uppdaterar ofta tror jag. Och för att hennes skosamling är himla bra.

För att få se på fina kläder, fin text och annat fint. Mest för klädernas skull faktiskt.

För att jag älskar parfymer och texterna är så välskrivna och underhållande!

För att jag också vill jobba för Mulberry och vara sådär mystisk och skir.

För att hon tar fantastiska bilder och visar så mycket snyggt i klädväg.
You Better Work
Cheerleadingblogg att dö för.

Lucka 5: Berätta om vem du var för ett år sedan.

Förra året hade min pojkvän och jag precis flyttat in i vår superunderbara lägenhet, så då var jag en nyinflyttad person. I övrigt längtade jag väldigt mycket efter mitt längsta vinterlov någonsin och Floridaresan som snart skulle äga rum. Annars var jag precis som jag är nu. Typ.

Lucka 4: Berätta om en person som du beundrar.

Jag beundrar min mamma så himla mycket! Hon orkar med så mycket liksom: Bara genomför istället för att sega runt och skjuta upp. Jag känner inte någon med mer handlingskraft an henne. Hon är smart och allmänbildad och kan minst en sång om vilket ord som helst. Och hon är så uppskattad. På jobbet och utanför. Och hon får de jobb som hon hoppas mest av allt på att få. För så himla bra är hon! (Och jag tänker bli som henne.)
Här har vi en väldigt fin bild på min väldigt fina och proffsiga mamma.
(Min pappa är förresten också väldigt väldigt bäst och jag beundrar honom massor med men nu fick det bli mor min.)

Lucka 3: Berätta om din bästa vän.

Usch jag har ingen bästa vän. Men vill så himla, himla gärna ha en. Och det är rätt svårt att hitta vänner nu. Innan har jag alltid hittat fantastiska vänner i de lag som jag tränat i. Den här gången är jag näst äldst i laget och alla andra är en sisådär fem år yngre. De är jättefina och jag vill väldigt gärna lära känna dem bättre men jag är rädd att det ändå inte riktigt blir samma sak. Blev till exempel inbjuden till en festaktig historia efter de andra i laget eftersom jag ju är över 20 och därför säkert inte ville vara med. Sådant gnager lite grann, jag känner mig gammal. Men jag blev väldigt glad för inbjudan!
Det är ju rätt barnsligt och egoistiskt det här med att vilja ha en bästis egentligen. Men jag vill ändå. Någon som man har sådär asroligt med.
Någon man känner hur bra som helst. Någon som inte hellre vill vara med någon annan. Det hade känts så fint att få vara någons förstahandsval.


Julkalendern...

OK nu är jag en riktig copycat men jag älskar listor och i kombination med en viss inspirationsbrist passar det väldigt bra att det finns en julkalender att apa efter här. Jag ligger ju lite, lite efter så det får bli ett hopkok av lucka 1 och 2.
Lucka 1: Berätta om dig själv.
Jag heter Erica. Ensambarn och inomhusmänniska. Nästan alltid frusen, liten och "lite binär" som min pojkvän så fint beskriver det: Jag kan lätt bli väldigt, väldigt glad och nästan lika lätt bli väldigt ledsen. Kläder är ungefär det absolut bästa jag vet. Och jag älskar koncept: Att tänka ut ett scenario eller en personlighet och sedan utforma allt omkring efter just det. Sådant brinner jag för.

Jag är stormförtjust i min familj och min släkt och tänker mig att vi är lite som dem i romantiska komedier från USA. En sådana där högljudd och kacklig släkt eller familj som man inte kan annat än älska. Fast antagligen är det väl bara vi som tycker att vi är så där underbara och charmiga. Jag älskar dem i alla fall. Hur mycket som helst.
Jag har en pytteliten familj tillsammans med min pojkvän också. Den består bara utav honom och mig. Men mer om oss någon annan gång (fast jag kan avslöja att han är underbar).
Jag älskar allt som innehåller koreografi och gymnastik: Tränade tuppgymnastik i över 11 år och nu sysslar jag med cheerleading. Andra saker jag tycker väldigt mycket om är kragar, preppy kläder, Mad Men, parfym och bröd. Och jag är urdålig på att ta emot kritik och har lätt för att börja gråta.
Lucka 2: Berätta om staden som du bor i.
Jag bor i Göteborg sedan 2007. Innan dess bodde jag i en håla (som är en ganska stor håla men ändå) som heter Bollebygd. Det var jättebra att
växa upp där. Och väldigt bra att flytta därifrån när hela familjen ändå tillbringade dagarna i Göteborg. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om
Göteborg. Den är småstadsmysig samtidigt som den är hyffsat stor. Det är bra. Fast helst skulle Göteborg vara större.

RSS 2.0