BIO imorgon <3

Imorgon efter jobbet bär det av till biografen för att se Moonrise Kingdom igen! Förutom min pojkvän som redan har sett filmen och älskar den lika mycket som jag, ska även mina föräldrar med. Är väldigt nyfiken på vad de kommer att tycka om den.
 
Har ni sett den ännu, vad tyckte ni? Kan som ni vet inte få nog av Moonrise Kingdom så dela gärna med er av era tankar kring den!
 

50

Idag ska vi på 50-årskalas. Här får ni en hum om hur jag ser ut. Kommer att frysa ihjäl men det gör jag ju alltid ändå.
 
 
Skjorta - Benetton, Shorts - Acne, Skor - Vagabond, Väska - Mulberry.

MÅSTE HAAAA

Har enorma cravings på de här plaggen. Vilken av tröjorna är snyggast?
 
 
 
 

Blandat

 
 
1. En video om Edward Nortons karaktär Scout Master Ward (tycker att biten mellan 0:48 och 1:03 är hysteriskt kul). Hittade klippet på den här tumblr:n som innehåller en massa alternativa posters och annat fint.
 
 2. Snyggjacka ifrån Zara.
 
 
 
3. Sockersött nagellack ifrån O.P.I. Minnie Mouse Collection.

Lite som Margot Tenenbaum, lite som en allvarlig flicka, lite kaxig, lite docksöt, lite blasé, lite ihålig och kuslig och storögd på en och samma gång.

 
 
 
 
Jag har lekt med den väldigt lilla mängd smink som finns här hemma idag. En pytteliten Clarins-mascara som följt med någon tidning och en uråldrig dipliner ifrån H&M fick stå för den här mörka "nästansotningen". Det blev lite skevt och finishen är bedrövlig men jag fick i alla fall en hum om hur jag ser ut i sotning. Och jag gillar't! Mitt hår börjar dessutom se ut som jag vill ha det, har lärt mig hur luggen ska sättas upp. Och blekta ögonbryn is teh shit!
 
Ja, jag känner mig faktiskt rätt nöjd med min look just nu, tycker att den är rätt intressant. Lite som Margot Tenenbaum, lite som en allvarlig flicka, lite kaxig, lite docksöt, lite blasé, lite ihålig och kuslig och storögd på en och samma gång.
 

WILL FUCK FOR CHANEL

OK det här med att sälja tygpåsar med print är lite B kan jag tycka då det känns som ett självklart UF-företag som får oförtjänt mycket uppmärksamhet i lokaltidningen. MEN de här var lite roliga tycker jag. Eller ja, jag tror att jag tycker det. Har inte bestämt mig än. De är i alla fall värda att visa här.
 
 

Gott & Blandat.

Lite allmänt fint en dag som denna.
 
 
 
1. Saddle shoes à la Suzy Bishop finns på Swedish Hasbeens REA här.
 
 
2. OS!!!! Och kanske mest att det är en massa AG (artistisk gymnastik) på TV till helgen (och jag är ledig)! :D :D :D
 
 
 
 
3. En (omåttligt dyr men) rolig mössa ifrån Sister By Sibling här.
 
 
4. Dokumentären på SVT 2 som börjar om tjugo minuter. Medaljens pris heter den och handlar om den enorma träningsinsats som idrottsstjärnorna gör för att nå framgång. Har längtat efter den här torsdagen ända sedan jag först såg reklamen för dokumentären. Den verkar grymt bra! Kan inte riktigt förklara varför men jag tycker det är väldigt tilltalande när någon tränar sig helt trasig för att han eller hon brinner så för någon sport eller har ett väldigt tydligt mål.

Genuine dilemma

OK jag har ett problem. Det handlar om någonting roligt men ändå är det inget roligt problem tyvärr. För det verkar som att jag måste välja mellan gymnastik och cheerleading till hösten.
 
Har ju som ni vet funderat en hel del på att börja träna truppgymnastik igen. Och först verkade cheer-träningarna och gymnastikträningarna vara planerade så att jag skulle kunna hinna med båda. Men nu har det visat sig att så är det inte alls!
 
Så antingen Cheerleading...
Onsdag 19-21
Söndag 19-21.
 
Eller Truppgymnastik...
Tisdag 17-20
Onsdag 20-22
Söndag 11-14
 
Det lutar åt truppgymnastiken trots allt. Då får jag fler träningstimmar och möjlighet att bli bra på gymnastik igen. Å andra sidan har jag en himla go kompis i cheerleadinglaget som planerar att gå kvar.
 
SVÅÅÅRT!
 
Gympa:
 
Cheer:
 

knas

Vi fick en pysselbok i mataffären igår. En sådan där med små klistermärken som man kan flytta runt hur många gånger man vill. Så här fint pysslade jag igår!
 
 
Ber om ursäkt för att det blir väldigt mycket webcambilder just nu men mitt minneskort jävlas och säger att det är fullt trots att det är tomt. Hmpf. Någon som vet hur man löser det hele? Eller är det bara till att köpa ett nytt?

Höstigt

Snyggrock ifrån Tiger of Sweden. Bala coat heter den. Ville bara tipsa.
 

Mags on a rainy day

Idag är jag leeeedig! Imorgon med. <3
 
Utsikten från balkongen är ett kompakt gråvitt. Jag ligger i soffan och ska snart börja bläddra i mina orörda magasin. Jalouse och Bullett.
 
Igår delade jag förresten ut biljetter till Lotta På Liseberg och vet ni: Då har man access till backstageområdet! Och det coola med det? Nej, inte att jag hälsade på Loa Falkman. Utan att jag får ta vad jag vill från det där bordet med mackor och yoghurt och frukt och popcorn och godis som står uppdukat till alla som har med produktionen att göra! Dödscoolt om man frågar mig.
 

Moonrise merch

Julia visade mig världens finaste ring vilken fick mig att leta reda på ännu mer Moonrise Kingdom merchandise. Vi tar oss en titt!
 
 
Planscher här och här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så ett antal grejer ifrån världens coolaste butik (den som Julia hade hittat). Scoutsmycken och replicor på skalbaggsörhängena som Sam ger till Suzy, åååh! <3
 

Amazing Grace

Mina! Snart i alla fall för jag beställde dem precis. De kommer ifrån Vagabond och är i samma modell (Grace) som mina vita skor som kan vara tidernas bästa skoköp! Och i år tillverkas modellen även i storlek 35 så jag var bara tvungen!
 
Ett par himla bra vardagsskor till hösten tänker jag. Betydligt roligare (och snyggare) än skor utan klack men tillräckligt stabila för att man ska känna sig bekväm och faktiskt använda dem mest hela tiden.
 
Finns i flera olika varianter här.
 
UPDATE! Fick hem skorna, de var otroligt bekväma men inte så fina som jag hade hoppats. Så nu är de tillbaka hos Vagabond.

Höst

Jag har blivit lite pepp inför hösten. Någonstans mitt i sommaren blir det alltid så. Idag har jag börjat tänka på hur kul det ska bli att börja träna igen, sköta skolan, åka till NY och framför allt: Alla höstkollektioner!!!
 
Dödschict ifrån Filippa K's kommande höst-/vinterkollektion.
 
 
Fullkomligt dödssnyggt ifrån See by Chloé (höstkollektionen).
 
 
Och så mitt nya trån: Acne's byxor Brooke Turn Up. Måste måste måste köpa mig ett par sådana (lämnade förresten tillbaka de ifrån Dagmar).
 
 
Och de här Acne-brallorna är inte heller så dumma. <3
 
 
Ser även fram emot alla röda nyanser i höstens mode och har bestämt mig för att köpa något stickat i rött. Det är nästan en ny favoritfärg sedan jag färgade håret. Tycker att jag passar väldigt bra i röda eller orange plagg. Starkt rosa som jag annars trivts bra i fungerar å andra sidan inte alls längre.
 
Så, det var höstpeppen för den här gången!

Bambie som seriefigur

Haha OK bara de här också!
 
 

ponytail

Jag kan sätta upp det i en tofs också! (med lite hårspännen i nacken...)
 
 
OK: NOG bloggat om min frisyr nu!

Ginger Margot

 
Idag har jag varit hos frisören. Jag visade bilder ur mobilen på Margot Tenenbaum. Och så här blev det med mitt ännu uppklippta (pga ett blekningshaveri under min blonda tid) hår. NÖJD!
 

Moonrise Kingdom (igen)

Kan inte få nog utav den här filmen. Vill klä varenda vägg med Moonrise Kingdom-posters, tatuera in varenda dialog i huden och leva resten av livet som Suzy och Sam. <3
 

Home, cold home.

Hej folket! Jag är hemma nu. Vi landade på Arlanda för ungefär ett dygn sedan och byggde en koja som vi sov skavfötters i. På morgonen flög vi hem till Göteborg och blev hämtade utav mina föräldrar.
 
Några timmar senare började jag på mitt nya Lisebergsjobb: Första dagen på Gästservice!
 
Vi har haft världens bästa semester typ. Helt underbart har det varit! Ni ska få se och höra mer snart! <3

RSS 2.0