Önskelista

Ett par riktigt fina, stora solglasögon.
Wildfox Couture Verona Hendrix Pants.
One Teaspoon The Fonda Bikini och Vint Polka Dot Fixed Tri Bikini

Sessun Top in Woven Rope Stripe

Matis Réponse Jeunesse CityProtect Spf 50

En svart slokhatt. Den här fina kommer ifrån H&M.WOW

Som ni säkert redan vet är jag väldigt förtjust i seriefigurs/-mangaaktiga proportioner. Det finns inget finare än ett stort huvud med ENORMA ögon och tunna ben som sträcker sig tusen mil.
Det idealet (kanske i kombination med mitt tidigare intresse för japanska subkulturer) har gjort mig helt fascinerad av fenomenet Dakota Rose (jag skriver fenomen för nog har photoshop hjälpt till en del. Och det finns också delade tankar om hennes ålder och en hel del annat som hon själv hävdar men som samtidigt kan vara smarta knep för att bli så beundrad som möjligt) eller KotaKoti som hon kallar sig som jag upptäckte tidigare idag. Tydligen (eller kanske?) en 16-årig tjej ifrån Florida som nyligen blivit modell i Japan. Hon lägger upp hår- och sminkguider på YouTube och det enda jag kan tänka på nu är att jag också vill börja sminka mig till enorma ögon. Sååååå vacker!


Hon är bara så ofattbart söt! Som en levande docka.

Bikini

Jag vill ha en ny bikini. Men vilken är finast?
Vivetta (har tyvärr inte hittat den till försäljning än...), One Teaspoon x 4, Wildfox

TVS

Kan inte se den här filmen nog med gånger. Idag var den nästan bättre än någonsin!

RM

Här har vi programmet!
My healthy new life...


Idag kom mamma till Liseberg när jag hade slutat jobba och så åkte vi Flumeride och Virvelvinden och det stora hjulet. Och tillåt mig även att
presentera mitt livs första stjärnvinst! Innan idag har min högsta vinst någonsin bara varit "andra vinst" på ett vinst-varje-gång-spel. Vilket lyft!
Och bara så ni vet: jag har världens bästa mamma.

:)

Så här ser det ut när man vinner RM-guld (hoppa fram till 12:46)!


Sommarupplägget.

Idag börjar jag jobba! Eller ja, det blir andra arbetsdagen för i år för jag jobbade ju på säsongspremiären också. Men det var ju två månader sedan så idag sätter det igång på riktigt. Nu blir det diverse kiosker fram till 23 juni, sedan lite semester och sedan Gästservice från 1 juli till mitten av augusti. Och därefter gäller omtentor och Lady Gaga.
Och mest av allt: En del disciplinerat pluggande och en massa träning och komma-i-form!


RM-guuuuuld!

Då var man svensk mästare i Senior Fortsättning! Vi vann i konkurrens med nio andra lag och jag är så sjukt glad och stolt!!!!!! Ibland är man allt jävligt bra.
Bäst när det gäller.

Cheer-helg igen!

Idag bär det återigen av till Borås för övernattning och tävling. Ska bli alldeles grymt kul! Här har vi en rörig liten video på mina bästa vänner i laget (och mig) ifrån när vi var på Bingolotto-inspelning och hade hyss för oss i Postkodsmiljonärsstudion under pausen.


Verona Hendrix Pants by Wildfox Couture

OK sedan någon vecka tillbaka har jag varit smått jättejättebesatt utav de här byxorna!
Vi ställer oss några frågor:
♥Brukar korta personer passa i vida 70-talsbyxor? Nej.
♥Tycker jag ens om 70-talsbohemstuket? Nej, inte direkt. (Fast det här är coolt.)
♥Att bära kors när man inte är troende, gillar jag det? Inte alls!
♥Behöver jag de där byxorna? Nej.
♥Med dessa frågor och svar i åtanke; borde jag vilja ha dem? Nej.
♥Vill jag ha de dem? JA JA JAAAAAA!


Har redan tänkt ihop två olika outfits med de här byxorna...
Den ena består bara utav en uppknuten ljusblå T-shirt och mina extrema dojjor att gömma under byxorna. Proportionerna hade blivit helt galna
- enbart ben typ!
Den andra består också av någon T-shirt, fast ingen uppknuten den här gången. Och så ska det vara en svart lång kofta utanpå. Som den här fast
i svart, eller kanske en i ett finare material. Åh så mysigt och varmt och fashion det hade blivit! Bästa höstklädseln!
Borde jag?

Natthimmel

Var inte det här lite fint? Jag hade gärna gått runt med en stjärnbeströdd handled.

Bambie bygger ett imperium...

Vill be om ursäkt för att jag varit så tyst den senaste tiden. Har inte riktigt orkat med bara. Men nu har jag tagit sommarlov och känner mig pepp på allt! Så idag har jag gjort en ny header (visst är den fin!?!! Är väldigt, väldigt nöjd - I owe you one Walt!) och även startat igång en till blogg (det var just smart Erica... Här orkar du knappt med en blogg men startar ändå upp en till!).
BetterBambie.blogg.se heter den! Följ!
Better Bambie kommer att bli lite som en träningsblogg/dagbok/inspirationsmapp tänker jag mig. Det blir cheerleading, gymnastik, träning i allmänhet, planer, plugg, stretch, träningskläder, recept och annat som har med träning och disciplin att göra, förhoppningsvis ett bildbevis på ett mer vältränat jag efter sommaren också. Och förhoppningsvis godkända omtentor.
Jag har skapat bloggen för min egen skull men behöver verkligen en publik att skärpa till mig inför. Så kika hemskt gärna in där också. Så gör ni mig till en bättre människa. Och det blir inget överdrivet käckt och inte alltför mycket självförverkligande. (Lovar.)Wes <3

Nya numret av Jalouse kom hem idag. Och den var välfylld med Wes Anderson-relaterat material. Så bra!

Längtar ju smått ihjäl mig efter Moonrise Kingdom! (Vill så gärna ha den ljusblå klänningen och Sonia Rykiel-skorna till höger om den.)

Jag som 15-/16-åring.

http://mystylediary.stylehive.com/Default.aspx?user=chibi

Om min utbildning, framtidsplaner och livet i dagsläget typ.

Hej hej, det är ganska tyst här på bloggen som ni har märkt. Det beror på att allt känns rätt motigt just nu. Våren har alltid stått på min sida annars men inte i år inte.
Skolan är jobbig. Har halkat efter som vanligt i mina kurser och har en sisådär två veckor på mig att läsa ikapp allt och klara tentorna. Annars blir det inget studielån nästa termin och då måste jag finansiera studierna med sommarjobbspengar istället. Pengar som jag egentligen vill göra slut på i New York. Så kuggade tentor kommer att innebära en framflyttad New York-resa vilket inte är kul. Alls. :(
Och jag gör inte så mycket åt det hele trots att jag verkligen borde. För gör man inget så orkar man till slut inget heller.
Det finns ju en massa roliga jobb där bortom plugget men vägen dit alltså - den är inte överdrivet inspirerande just nu. Dessutom känner jag mig inte alls hemma i klassen (och har aldrig gjort) utan håller mig hemma istället.
Nämnde jag att jag dessutom ligger efter i vår skiss-kurs och inte har gjort en endaste läxa och inte heller kommer att leva upp till närvarokravet? (Fast den här biten är egentligen rätt lugn, jag har pratat med läraren och kan tenta av i början av hösten istället.)
Funderar på att göra någonting annat ett tag efter trean. Mest för att ha något att se fram emot som ligger lite närmare i tiden än min civilingenjörsexamen tror jag. Något som får mig att kämpa mig igenom tredje året på utbildningen.
Jag vill åka till Danmark och leka gymnastikläger i ett år. Så himla gärna! Fly ifrån allt och bara leka. Men det blir ju inte direkt något snyggt CV utav ett sådant påhitt. Innan jag är klar med allt plugg vill jag dessutom läsa Företagsekonomi och någon Reklam-/PR-kurs... Har ingen aning om när jag ska hinna läsa dem. Inte under det där Danmarksåret i alla fall - då kan jag lika gärna stanna hemma. Och efter att jag har gått mina fem år på Teknisk Design kommer jag vara för angelägen om att fort komma ut i arbetslivet.
Det jobbiga är att jag inte heller känner att jag har lärt för livet under den här utbildningen. Sådant vi har fått lära oss har redan glömts bort liksom. Och sätter stopp för mig i kommande kurser.
Eller så vill jag åka till USA och plugga. Mina planer varierar för fort. Mina current obsessions växlar för fort. Det slutar liksom med att ingenting blir av. Jag ändrar mig för fort.
Jag vill ju känna lite jävlar anamma! Vara som den där fasen i alla filmer där huvudpersonen förändras till det bättre och i takt till upptempo-
musik tar tag i sitt liv. Men det blir liksom mer fuck off and die över alltihop!
(Och mamma och pappa: Ni behöver som sagt inte oroa er. Jag skriver inte för att få hjälp utan för att få ur mig alltihop en gång till. För att
få tycka lite synd om mig själv, sammanfatta min situation och sedan hitta det där jävlar anammat! Älskar er.)

Ja tack!
Current obsession

Snirkliga bokstäver (och något enstaka emblem) på låren.


Cheerleading...
Lady Gaga 31 augusti.

^__^

RSS 2.0