Stipendiat igen

Då hade man fått sitt andra stipendium den här terminen! Jippie!
Imorgon kommer jag å andra sidan att kugga på tentan för första gången i mitt liv. Har helt försummat mina studier den här läsperioden. Igen. Men men, sedan blir det jullov och då blir det till att samla ny energi.
Tycker allt att jag har en rätt nice tillvaro ändå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gör man för att få stipendie? =)

2011-12-14 @ 20:23:28
Postat av: julia.

hej erica! klart att du kan skicka den till mig, jag tar han om den! jag skall vara hemma så det är absolut inga problem! :) and måndag så är jag fortfarande sjuk, har fått värdens förkylning, ont i halsen, hosta feber. ja, hela grejen. först trodde jag att jag kanske hade fått influensa, har aldrig haft det förut, men det var det ju som tur var inte. hehe, har alltid trott att jag är immun mot influensa så det var ju bra;) hehe. har du min adress btw? sunnanvindsvägen 24 46159 THN. Hm, jag vet itne om jag skall beställa, tror inte det. jag tror att jag väntar tills rean och ser om det är något schysst då. när åker du iväg? och vart var det du skulle. hade för mig att det var typ vietnam eller något i den stilen fast nu blev jag osäker...

2011-12-17 @ 11:21:32
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Erica

Anonym: Man söker och sedan berättar man det inte för någon så att inte en massa personer söker det och så håller man tummarna. Typ så. :)

2011-12-17 @ 12:11:06
URL: http://bambielux.blogg.se/
Postat av: Erica

anonym: och så måste man ha samlat ihop x antal hp och sådär. Ibland måste man vara flicka eller född i ett visst län eller inte ha så mycket pengar eller utbilda sig till något speciellt.

2011-12-17 @ 12:12:08
URL: http://bambielux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0