Killar jag gillar

(Nu ska det handla om yta. Och jag vet att utan insida så betyder inte utsidan någonting MEN nu handlar det om yta i alla fall.)
Allra, allra finast är Zak. Min pojkvän. Han har ju världens finaste personlighet så klart. På riktigt alltså. Och det är verkligen det allra viktigaste. Men så är han helt galet snygg också och blir dessutom bara snyggare och snyggare för varje dag. Helt galet fin: Breda axlar, magiska mörkblå ögon och en frisyr som för tankarna till preppy 50-tal och Ivy League.
Men honom får ni inte se nu, utan istället blir det en kort lista på några andra killar som jag också gillar. Väldigt mycket.
Ryan Gosling. Känns ju lagom unikt i dessa tider... Men han är så snygg att jag blir ledsen av att se på hans filmer: Han ska ju vara här med mig - inte långt bort i amerikat! Gillar att han egentligen är lite sned och att ögonen sitter alldeles för tätt men att det ändå är till hans fördel.

Danny Saucedo. INGEN tycks förstå det här men Danny är bland de snyggaste människorna jag vet. Han ser lite ut som en vampyr och jag hejar alltid på honom i Melodifestivalen och ropar uppmuntrande "Go Danny!" för att peppa honom lite extra när han uppträder där i TV-rutan.

Don Draper (Mad Men). Må vara ett svin men ett mycket stiligt sådant.

Kommentarer
Postat av: fanny

åhh Ryan! ♥ haha flera har sagt att min pojkvän är lik Danny, han gillar de ;) haha

2012-03-04 @ 12:49:24
URL: http://fannyelina.blogg.se/
Postat av: Madre

Och skulle George Clooney ha blivit för gammal nu, eller?

2012-03-04 @ 16:03:12
Postat av: Emelie

R-Y-A-N G-O-S-L-I-N-G !!!



Gaaahhh!

2012-03-04 @ 18:11:50
URL: http://tokyo-kitsune.blogspot.com
Postat av: Erica

...men mamma.... HELA listan är mycket längre än så här och där finns Clooney GARANTERAT med! Det sjuka med clooney är ju att han är så jävla snygg men till och med ser ÄLDRE ut än vad han faktiskt är. Och som sagt ÄNDÅ är så jävla snygg.

2012-03-04 @ 19:55:36
URL: http://bambielux.blogg.se/
Postat av: frida

åååååh don <3<3<3<3<3 lite besatt. hehe.

2012-03-05 @ 10:46:51
URL: http://breakfastporn.wordpress.com
Postat av: Ida

Jag har varit så kär i Ryan Gosling sedan jag såg The Notebook för första gången för fyra och ett halv år sen. Att han nu är aktuell i så många filmer gör att jag springer till biosalongen/hyrfilmsbutiken allt oftare..

2012-03-05 @ 19:32:45
URL: http://idasivertsson.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag håller med, det är lite irriterande/förvirrande att man har gått så länge och varit störtkär i människan och sen inser några år senare att hela jäkla världen också är det ;) Man känner liksom "men.. han är ju min!" haha. Jag har inte sett lars and the real girl, men måste verkligen gör det, tack för tipset! :)

2012-03-05 @ 20:27:47
URL: http://idasivertsson.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Det är svårt det där med Don. Även om han är ett praktsvin så vilar det likt förbannat något sympatiskt och sårbart över honom.



Gah! Jag blir inte klok på karln!

2012-03-05 @ 22:05:28
URL: http://icingonthecakeblog.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0