BambieLux på MOLOME

 
Wiho jag har skaffat ett låtsasInstagram. Molome heter det och ni hittar mig här:

Kitten

Den här tjejen vet hur man fotar kattungar.
 
 
 

Vivetta aw 12/13

Här har vi det roligaste ifrån Vivettas höstkollektion. OK, lite för gulligt men ändå kul. Den översta klänningen är riktigt fin och jag skulle hemskt gärna vilja ha någon utav kapporna på den andra bilden. Och så frisyren, fin! <3 
 
 

Suzy Bishop on acid.

(Finns här.)
 

ribbon bunny ears

I want want want this.
 

Prel höstschema

OK så här verkar början av min höst bli... Pepp!
 
Måndag:
Skola 8-17
 
Tisdag:
Skola 8-12
Gymnastik 17-20
 
Onsdag:
Skola 8-17
Cheerleading 17:30-19-30
Gymnastik 20-22
 
Torsdag:
Skola 8-12
 
Fredag:
Skola 8-17
 
Lördag:
Jobb 10-14 (fram till oktober)
 
Söndag:
Jobb 10-14 (fram till oktober)
Gymnastik 12-14 (som jag börjar gå på from 7 oktober)
Cheerleading 19-21
 
Och så plugg någonstans och lite lugna stunder på det.
 
How awesome! :D

Fanning <3

Elle och Dakota Fanning alltså. <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 

<3

 
Ren magi ifrån Bjørg bara.

Slappdag 2

 
Hälsningar ifrån soffan, dag 2.

Längtar

Idag längtar jag ihjäl mig till New York. Jag vill shoppa shoppa shoppa och uppleva staden NUUUUU! Resan är inte bokad än men antagligen blir det i slutet av oktober/början av november.
 
Spenderar dagen i soffan och har surfat efter höstkollektioner från ungefär alla märken som jag känner till. Blivit kär i det mesta från Acne (som vanligt), en tröja från Stylein och en fem plagg sådär ifrån Wildfox (som vanligt).
 
MEN JAG SKA JU SPARA TILL NEW YORK!!! Svårt svårt svårt. Vill ha en ny garderob. Vill ha en ny kappa. Nya byxor. Tröjor, stickat, skor. En fin väska.
 
 
Har nu bara sju dagar kvar på Gästservice för den här säsongen. Det är synd för jag trivs verkligen där. Arbetsuppgifterna är jätteroliga och det är första gången på rätt länge som jag är i en grupp där jag verkligen känner mig uppskattad och omtyckt. De är som jag önskar att min klass var. Eller ja, de får mig att känna mig som jag önskar att jag kände mig i min klass.<3
 
Men en himla kul sak är att jag ska få jobba på ytterligare en avdelning på Liseberg i sommar! Ska dela ut och ta emot personalkläder och kanske till och med få sy lite! De behövde någon som kunde ta korta helgpass på eftersäsongen så nu har jag ett litet extraknäck fram till att parken stänger i oktober. Ska bli riktigt kul!

RSS 2.0