Molome September

Utan Instagram men med fjompiga substitutet Molome! Här har vi senaste månadens skörd (på äkta niotillfem-manér)!
 
 
1. Med bästis på Konstmuseet. 2. En hund vid namn Chi chi love som utgör vår senaste skoluppgift. Hunden ska bli miljövänlig... Eller rättare sagt: tillverkningen av hunden, hunden själv och företaget som står bakom den ska bli miljövänliga!
 
 
3 & 4. Jag testade att sminka mig med en sådan här som jag fick i present av min pojkväns mamma. :)
 
 
5. På väg hem ifrån Citizen Kane-kväll (Julia visste nog inte om att hon bor i ett Red-light district). 6. Stackars Chi chi love igen, den här gången uppstyckad i tusen delar.
 
 
7 & 8. Hemma hos min kompis Moa, eller ja. Typ hemma hos henne, lite mer hemma hos hennes pappa egentligen men han var inte där. Jag körde dit i bil helt på egen hand vilket var första gången någonsin. Och då tog jag ändå körkortet i mitten av december! Där passade jag på att fota de glittriga väggarna och så hittade jag en Moonrise Kingdom-kikare.
 
 
9. Vad min skola tvingar mig att göra. Det visade sig senare att jag hade läst fel på ritningen så hjulet var dubbelt så stort som det skulle vara. Hmpf. 10. Började rita på en träningskollektion igår. Eller egentligen tre olika små kollektioner. De här T-shirtarna visar lite hur jag hade velat vara om jag var yngre, modigare, lite taskigare och med i en amerikansk tonårsfilm.

En bättre Bambie 1

Det är det här som gäller nu.
 
 
 
Peppelipepp <3

<3

(...och om Blair Waldorf skulle bjuda mig på maskerad...Åh snälla! <3)

Men ja tack!

Två otroligt fina bara.
 
 
(1,2)

I love TBA

Är villig att dö lite grann för TBA's senaste kollektion! Så himla mycket fint!
 

CSN!

Hej jag är visst studiemedelsberättigad!
 
Fick besked angående "omtentan" jag gjorde i augusti (gjorde inte ens ett försök att tenta av den i slutet av förra terminen då det egentliga tentatillfället var) att jag blev godkänd och inte ens var på gränsen till underkänd utan istället fick en fyra (man kan få underkänt, trea, fyra eller femma)! Supersnäll rättning (hon som höll i kursen skickade ut ett mail efter det ordinarie tillfället att nästan exakt alla fått en femma) så vi behöver inte höja min prestation till skyarna. Men OK då, vi höjer mig till skyarna i alla fall.
 
Längtar om möjligt ännu mer till New York nu! Har redan bestämt mig för att det är mitt livs bästa resa. Bara mamma och jag i en storstad hela veckan med shopping, museer, mammas födelsedag, inspiration, höghus, lyxhotell, folkmassor, morgnar på gymmet och nu även en sommarlön att spendera.
 
Tomma resväskor dit, övervikt på planet hem.
 
 
 

Uppdatering

Hej alla fina och FÖRLÅT  för att jag inte skrivit något här på typ EN HEL MÅNAD! Det är inte OK, inte OK alls. I alla fall, nu skriver jag igen. Vi får se hur mycket det blir men det ska aldrig bli så här dött igen, det törst jag nästan lova.
 
Imorse hände en väldigt trevlig grej. Fick ett mail ifrån mamma om att hon nu hade bokat hotell i New York. Och det blev det hotellet som vi kikade på i söndags, det som jag verkligen tyckte mest om utav alla vi tittade på. Så. Himla. Fint. (Och. Så. Många. Stjärnor.)
 


The Setai Fifth Avenue heter det och ser ut lite såhär. Håller verkligen på att längta ihjäl mig till resan, tänker på den varenda dag. Ni får hemskt gärna bomba mig med tips på vad man kan hitta på där borta.
 
Vad har mer hänt?
 
Jag har skrivit en omtenta men vet fortfarande inte om jag blev godkänd. Och jag ligger just nu 3 små pyttepoäng ifrån att få CSN vilket är helt sjukt. Från MVG i allt till ej studiemedelsberättigad, snacka om att jag har utvecklats åt fel håll..
 
Jag har börjat skolan igen. Jag är förkyld. Jag har börjat i cheerleading och gymnastik och sedan slutat i cheerleadingen efter en träning. Det blev för mycket. Men det känns fantastiskt roligt att ha börjat med gymnastiken igen! Är nästan tillbaka på den nivå som jag var på när jag slutade för drygt 4,5 år sedan. Redan! Men det ser nog inte lika bra ut längre, en del muskler har försvunnit och min stil är nog inte så graciös. Men det ska det bli ändring på. Är verkligen lycklig över att vara tillbaka inom gymnastiken, att jag törs köra saker (nästan) helt utan att vara rädd, att det gick att komma tillbaka.
 
En annan väldigt bra sak är att min finaste, bästa vän Julia har flyttat hit och vi bor nu bara 1,6 km ifrån varandra! Hon och hennes syster har en superfin lägenhet (ni kan ju kika lite på den här och här), helt perfekt inredd såklart med böcker att dö för och en soffa som i alla fall hamnar på min topp fyra över skönaste sofforna genom tiderna.
 
OCH en annan väldigt bra sak är att jag har ett helgjobb på Liseberg och nu även ska få skriva kontrakt för att ha samma helgjobb till vintern!

RSS 2.0