Change of plan(e)s

Det blev inget new york idag. Det blir inte ens den här veckan. I går kväll fick vi reda på att fighten inte skulle gå pga Sandy och Frankenstorm. MEN det gick som tur var att omboka så nu ska mamma och jag dit i februari istället :D
 
Och den här veckan då? Den här veckan åker vi till Paris!!!
 
Vi var på Landvetter imorse för att höra med personalen om vi kunde senarelägga resan. De visste inget men sedan ordnade det sig i telefon och efter det försökte vi bestämma var vi skulle åka istället. Vi körde mot Kastrup för att bredda utbudet lite och velade fram och tillbaka mellan olika städer: London eller Paris, London eller Paris? Dubai kanske? Wien? London eller Paris? Mamma körde medan jag letade febrilt efter olika resealternativ på ipaden. Och nu har vi kommit så långt som till Kastrups flygplats där vi just ätit kanske tIdernas godaste mackor. Vid 19.05 lyfter vi och sedan är det salut och bonjour och crêpes och de la mode som gäller, ända fram till lördag kväll. <3

Awesome concept

 
 
Gammalt (från 2009) men för mig helt oupptäckt tills för några veckor sedan. Awesome concept!

Beautiful randoms

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH NU ÅKER JAG SNART!!!! På måndag morgon bär det av och jag längtar ihjäl mig. VILL DIT NU!!!
 
Om jag inte skulle åka iväg, hade jag antagligen internet-shoppat som en tok just nu, kanske. Men nu vill jag hålla i slantarna och det är ju bra för er, för då kan ni shoppa allt istället!
 
Som finbyxor och finblus (Chanel goes punk).
 
Eller en möbeltygskjol som får en att se ut som en docka. Eller Marie Antoinette.
 
 
Glittrigaste gympaväskan.
 
Och varma och fluffiga öron som påminner en om sagolika vinterlandskap (de brukar i för sig vara bäst att se från ett fönster, inomhus, i värmen).
 
Eller absolut snyggaste och mest klockrena tröjan. <3

Inköpslista

OK det är inte min inköpslista. Men det är en kom ihåg-lista typ. Eller en första kom ihåg-lista snarare. Ett utkast.
 • Kanske kanske kanske men antagligen inte den dära pyttelilla datorn ni vet. Macbook Air, 11-tummaren. Ja, för att den är söt och lätt! Det är en väldigt sund anledning till att vilja skaffa ny dator. Men som sagt, bara kanske kanske kanske och antagligen inte.
   
 • Träningskläder! T-shirts, linnen, tights, promnadtröjor, färgglada skor?

 • Mer kläder. Märken jag inte får glömma: Juicy Couture, Maje, Sandro.... vilka fler? WILDFOOOOOOOX!!!!!!!!

 • Opening Ceremony!!!
 • Royal Tenenbaums-huset!
   
 • UGGS
   
 • Abercrombie & Fitch
 • PINK!
 • De stora modevaruhusen <3
 • Modemuseum!

Gymnastik <3

I helgen var det tävling. Vi kom sist och näst sist av alla lag. Kul kul. Men det var ändå ingen viktig tävling så.... ja, det är bara att kämpa vidare. Har dessvärre insett att jag bara har åtta små fjuttiga träningar kvar att bli riktigt jävla awesome på. För sedan är det tävlingsdags igen och då vill jag vara grym!
 
 
Här är jag med och kör tumbling (tredje person på första varvet, andra på andra och fjärde på tredje varvet. Om ni undrar.)
 
 
 
 
 Och här är jag med i friståendet (står längst till höger i bild i början av programmet).
 
 
 
Ja, lite så ser det ut. Kul som tusan är det (men samtidigt får jag psykbryt hela tiden för att jag är en liten mes). Har även upptäckt att jag springer som en Mariogubbe. Får försöka göra något åt det...

WWBWD?

 
Typ det finaste jag sett. Kanske blir ett litet inköp så småningom...

Helgen

Hej hej alla fina!
 
Min helg har varit riktigt bra. I lördags jobbade jag fram till 16 och sedan blev jag upphämtad av min fina underbara pojkvän. Vi skulle nämligen ut på vår livs första roadtrip. En väldigt liten roadtrip i för sig men ändå. Dödsmysigt var det! Första stoppet var Skene av alla ställen...
 
 
...för i Skene finns Frölichs grill: Kanske världens bästa gatukök med grymt goda hamburgare. <3 Man kan se detta fantastiska ställe högst upp till höger i bilden. Vi vandrade runt i Skene ett tag, hittade skogar och soliga fält och fotbollsplaner.
 
Efter de braiga hamburgarna åkte vi vidare och hamnade i en (ännu mera) obygd där det fanns ett franskt café. Så där stannade vi såklart och åt pain au raisin och en nutellacrèpe.
 
 
Min himla himla himla fina underbara omtänksamma älskade pojkvän <3 <3 <3 (Och en liten tekanna.)
 
Sedan körde vi ner till Varberg och tog motorvägen tillbaka. Lyssnade på musik och pratade om vilken jävla frihet det faktiskt är att kunna köra bil (särskilt när man inte behöver betala för bränslet). Stannade till hemma hos Zaks farmor en liten stund och sedan åkte vi hem och letade efter en parkering som inte skulle kosta oss halva studielånet.
 
Dagen därpå hade jag gymnastikträning med fristående och trampett och alla hopp på trampetten gick verkligen skitdåligt. Inte så kul direkt. Senare bar det av till jobbet igen och idag var en speciell dag. För som ni vet vid det här laget, jobbar jag på Liseberg och igår var finaldagen. Jag jobbar just nu i Kläderiet dit alla anställda går för att byta använda arbetskläder mot rena och när säsongen är slut lämnar man även in alla sina arbetskläder till oss. Så det var lite extra att göra igår och alla var så glada och peppade.
 
När vi var klara vid 21 gick vi till Wärdshuset och åt mat tillsammans med Gästservice (en annan avdelning på Liseberg som jag jobbat på under sommaren).
 
 
Här har vi en hel del utav Gästservice. Och så en bild på Frida och Jesper, två nya vänner som jag lyckats hitta det här året. Frida är den person som jag jobbat tillsammans med på Kläderiet. Hon är så himla rolig och glad och vi kan få sådana skrattanfall som kan göra hela min dag. Känns tomt att inte hänga med henne på helgerna nu. Men vi ses ju igen till vintern som tur är. Och Jesper som jag jobbat med på Gästservice är också en sådan där riktigt bra person. Han och några av hans vänner har dessutom startat en filmklubb som jag får vara med i. :)
 
Sedan blev det fest och då såg Julia och jag till att hitta varandra så att vi kunde gå hem tillsammans. Jag är rätt kluven till det här med fest. Egentligen skulle jag så himla gärna vilja vara med och bara dansa dansa dansa men samtidigt finns det få situationer där jag känner mig mer obekväm. Totalt awkward verkligen. fel. Så det var skönt att gå hem.
 
 
Men en bra helg helt enkelt.

RSS 2.0